Balls Cup

WORLD TESTICLE COOKING CHAMPIONSHIP

Loading...
Home2019-04-15T10:43:15+00:00

Više o Jevtic.rs

MARKETING

Jevtic.rs je stara škola poslovanja na moderan način. Na prvom mestu radi se o poštenom, profesionalnom pristupu, i potpunoj brizi za vaše poslovanje. Sarađujemo sa ljudima, a ne sa titulama. Ukoliko ne možemo kao ljudi da se pronađemo, onda se sigurno nećemo pronaći ni u zajedničkom poslovanju. Vaš posao je i naš posao, potrebno je obostrano potpuno poslovno poverenje.

Širok je dijapazon poslova za koje možete angažovati Jevtić.rs i tim. Pronađite svoje mesto na digitalnom nebu uz pomoć nas, na najbolji mogući način prezentujte svoj proizvod, poslovanje, i uz našu pomoć prodajte isti.

Možemo ponuditi paletu usluga, i sve se kreću u pravcu što boljeg prezentovanja vašeg proizvoda i poslovanja na internetu. Ukoliko nemate proizvod, a imate ideju, kontaktirajte nas da zajedno razmotrimo mogućnosti i čujete naše mišljenje.

Jevtic.rs se bavi internet marketingom, marketingom na društvenim mrežama, Google marketingom, web dizajnom, video i foto produkcijom, grafičkim dizajnom i drugim alatima potrebnim za savremeno poslovanje.

2018-10-17T11:36:15+00:00

Web design

Eko farma Milanović Eko farma Milanović se nalazi u istočnoj Srbiji, u selu Lipovica, 18km od Despotovca. Farma je prirodna oaza, udaljena od svake užurbane i zagađene gradske [...]

Zašto Raditi Sa Nama

WEB • BRANDING • MARKETING

Visoka profesionalnost, kvalitetna usluga, dobroljudski odnos, pristupačne cene po dogovoru, izvlačenje maksimuma iz vašeg poslovanja. Neka vaše poslovanje bude i naše poslovanje.

WEB DESIGN
BRANDING
MARKETING

Naši Zadovoljni Klijenti

WEB • BRANDING • MARKETING

“Džabe što imate dobar proizvod, ukoliko niko ne zna za njega”

EKONOMSKA UMOTVORINA

“Ukoliko niste na internetu – ne postojite”

MODERNA UMOTVORINA

“Nije više dovoljno da budete samo prikazani na internetu – potrebno je da se istaknete iznad mora drugih”

JEVTIC.RS UMOTVORINA
POVERENJE UKAZANO OD

Saveti Za Poslovanje

KAKO POSLOVATI U SAVREMENOM DOBU

Radimo Zajedno Na Vašem Proizvodu

ISPRIČAJTE NAM VAŠU PRIČU

Budite slobodni da nas kontaktirate usmenim ili pisanim putem za svaku vašu ideju ili predlog za saradnju.

    Go to Top