DOBRO DOŠLI U NAŠ SVET MALOG FUDBALA Klub malog fudbala "21.oktobar" Kragujevac

Klub malog fudbala”21.oktobar” iz Kragujevca je registrovan sportski klub u Ministarstvu omladine i sporta Republike Srbije. Rad u klubu je u stalnom napretku zahvaljujući dobroj organizaciji,kvalitetnim sportkim sadržajima, postignutim rezultatima, dobrim uslovima za rad. Homogenost kluba je u najbitnijim  segmentima : profesori – učenici – roditelji.

Pored svih navedenih aktivnosti od ove godine klub će ima i svoju humanitarnu misiju – napravljen je sportski sadržaj u školama Kragujevca za decu sa posebnim potrebama.

Treninzi svih grupa kluba su raznovrsni i prilagodjeni su uzrastu učenika. Zastupljeni su elementi atletike i sportske gimnastike, dok je mali fudbal osnovni sport.

Stručni Tim Treneri

Naš rad  zasniva se na entuzijazmu trenera i dečaka koji vole sport i fudbal na malom prostoru. Dakle, mali fudbal kroz zabavu i druženje. Veliki i jak entuzijazam prema sportskoj igri koja  sa širokim spektrom svojih elemenata  može da bude osnova za razvijanje velikog broja motoričkih i psiholoških kvaliteta ličnosti. Bez imperativa da se nešto mora, bilo da se radi o elementima igre,utakmicama,medaljama, prvim mestima ili pobedama.

Branislav R. Lečić

profesor sporta i fizičkog vaspitanja

Osnovne studije završava 1998.god. Diplomski rad brani na temu "Nastanak i razvoj malog fudbala u Jugoslaviji".

Uroš Đusić

profesor sporta i fizičkog vaspitanja

Diplomirao na osnovnim studijama sa prosečnom ocenom 9. Poseduje UEFA "C" licencu fudbalskog trenera. U klubu radi na stručnim poslovima - metodika malog fudbala, atletike, sportske gimnastike, plivanja, elementarnih igara.

Marko Đorđević

profesor sporta i fizičkog vaspitanja

U klubu radi na poslovima - inkluzivni rad, sekcija kluba za rad sa osobama sa smetnjama u razvoju.

Naš primarni cilj je da razvijemo kod dečaka ljubav prema ovom sportu i odnegujemo čitav niz fizičkih, psiholoških i socioloških kvaliteta ličnosti, na koje se bavljenje sportom  poziva.

Humanitarni rad Inkluzija

Klub od ove godine ima svoju misiju humanitarnog rada time što je napravio sportski sadržaj u školama Kragujevca za decu sa posebnim potrebama.

Takmičenja

  • U 2018 / 2019. sportskoj sezoni klub, sa svim svojim ekipama, učestvuje u takmičenju ”Liga budućih šampiona”.
    ………………………………………………………………………………………………………..
  • U 2019 / 2020. sportskoj sezoni klub je sa svim svojim ekipama učestvovao u takmičenju “Liga budućih šampiona “.

O malom fudbalu

Mali fudbal je najbolja i najsadržajnija igra koja postoji. Istorijski gledano i individualno posmatrano igrači malog fudbala sa naših podneblja medju najboljima su na svetu. Pravilno primenjen u rekreaciji, nastavi fizičkog vaspitanja ili u sportskom treningu, mali fudbal utiče na formiranje osobina kao što su: volja, odlučnost, upornost, hrabrost, istrajnost, kreativnost, usaglašavanje individualnih stavova sa jedinstvenim stavom kolektiva, težnja za napredovanjem koja nekada može da se graniči sa perfekcionizmom…

Najnovije Vesti Dešavanja u klubu

Najiskrenije druzenje… Sekcija kluba Futsal21 – inkluzija, jutros rano od 9 sati odrzala je cas fizickog vezbanja u skoli ” Vukasin Markovic” Kragujevac. Igraj mali fudbal – budi srecan !

Rani, danasni jutarnji trening u okviru sekcije kluba Futsal21 – inkluzija u ” Skoli sa domom za ucenike ostecenog sluha” odrzan je jutros od 9-10 sati. Malofudbalski tim trenera kluba …

Klub je predhodnog vikenda posetio Klub malog fudbala “Mungosi” Beograd i napravio dogovore o saradnji za godine koje dolaze. Saradnja će se sastojati u tome što će klubovi organizovati sportske …

Upišite Vaše Dete ONLINE

TERMINI

Klub održava treninge u školi ”Moma Stanojlović” u sledećim terminima:

PONEDELJAK : 19-20h

PETAK : 19-21h

SUBOTA : 19-21h

Kada je lepo vreme, treninzi se održavaju na sportskom poligonu škole.

Klub održava treninge u školi ‘ Milutin Todorović” u terminima:

SREDA : 20-21h

PETAK : 20-21h

SUBOTA: 10-11h                                                                      

Kontaktirajte nas!

Adresa

KMF 21. Oktobar
KRAGUJEVAC

Sponzori kluba